Nutriční hodnoty (Uzenářské hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 476 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 61,41 g |
– nasycené | 30,96 g |
– nenasycené | 28,69 g |
–– mononenasycené | 24,20 g |
–– polynenasycené | 4,48 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 18,15 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězí kýty | Hovězí kýta | 400 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
70 g 70 g šunky vcelku (ne lisované) | Šunka vepřová vařená | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vývar | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |