Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzenářské hovězí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 476 kJ /
1 070 kcal
Bílkoviny110,01 g
– z toho živočišné bílkoviny107,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky61,41 g
– nasycené30,96 g
– nenasycené28,69 g
–– mononenasycené24,20 g
–– polynenasycené4,48 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,66 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,90 g
Sacharidy18,15 g
– cukry9,10 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězí kýty Hovězí kýta 400 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 1 pikantní klobása Klobása
70 g 70 g šunky vcelku (ne lisované) Šunka vepřová vařená 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar Vývar hovězí
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.