Nutriční hodnoty (Uzenářské hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 476 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 61,41 g |
| – nasycené | 30,96 g |
| – nenasycené | 28,69 g |
| –– mononenasycené | 24,20 g |
| –– polynenasycené | 4,48 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,66 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,90 g |
| Sacharidy | 18,15 g |
| – cukry | 9,10 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězí kýty | Hovězí kýta | 400 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 1 1 pikantní klobása | Klobása | |
| 70 g 70 g šunky vcelku (ne lisované) | Šunka vepřová vařená | 70 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |