Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z mikrovlnky CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 215 kJ / 2 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 108,93 g |
| – nasycené | 27,45 g |
| – nenasycené | 74,66 g |
| –– mononenasycené | 51,01 g |
| –– polynenasycené | 23,65 g |
| ––– omega 3 | 1,68 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 457 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 261,55 g |
| – cukry | 147,45 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g tuku (Perla, Hera) | Margarín | 150 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová |