Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z mikrovnky CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 215 kJ / 2 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 108,93 g |
– nasycené | 27,45 g |
– nenasycené | 74,66 g |
–– mononenasycené | 51,01 g |
–– polynenasycené | 23,65 g |
––– omega 3 | 1,68 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 457 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 261,55 g |
– cukry | 147,45 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g tuku (Perla, Hera) | Margarín | 150 g |
100 g 100 g cukru písek | Cukr bílý | 100 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1/2 dl 1/2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |