Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z mikrovnky CRISP)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 215 kJ /
2 202 kcal
Bílkoviny35,86 g
– z toho živočišné bílkoviny19,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky108,93 g
– nasycené27,45 g
– nenasycené74,66 g
–– mononenasycené51,01 g
–– polynenasycené23,65 g
––– omega 31,68 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 457 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy261,55 g
– cukry147,45 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g tuku (Perla, Hera) Margarín 150 g
100 g 100 g cukru písek Cukr bílý 100 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1/2 dl 1/2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.