Nutriční hodnoty (Pečené plněné zelné listy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 659 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 18,59 g |
| – nasycené | 6,70 g |
| – nenasycené | 8,05 g |
| –– mononenasycené | 5,68 g |
| –– polynenasycené | 2,37 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 11,11 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 373 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 118,77 g |
| – cukry | 13,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mleté hovězí maso | Hovězí ořez | 500 g |
| 1/2 hrníčku 1/2 hrníčku rýže | Rýže bílá | 125 g |
| 1 PL 1 PL čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 PL 1 PL na drobno sekaných kopr | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička paprika červená mletá | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 hrnek 1 hrnek na podlití vývar | Vývar hovězí | 250 ml |
| 1 1 klobása uzená | Klobása | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| olej olivový | Olej olivový | |
| kyselé zelné listy | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/3 lžičky 1/3 lžičky muškátový oříšek | Muškátový oříšek | 1.666666716337204 g |
| 1/3 lžičky 1/3 lžičky kmín římský | Římský kmín mletý | 2.3333334028720856 g |
| pepř | Pepř černý |