Nutriční hodnoty (Uzené s áčkovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 156 kJ / 3 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 238,60 g |
| – nasycené | 61,84 g |
| – nenasycené | 125,20 g |
| –– mononenasycené | 102,16 g |
| –– polynenasycené | 23,04 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 6,94 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 162,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g uzený vepřový bůček | Vepřový bok uzený | 800 g |
| 1 kg 1 kg brambor (varný typ A) | Brambor zimní | 1000 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| voda | Voda |