Nutriční hodnoty (Čína po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 132 kJ / 2 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 113,33 g |
| Tuky | 14,88 g |
| – nasycené | 3,88 g |
| – nenasycené | 5,05 g |
| –– mononenasycené | 1,98 g |
| –– polynenasycené | 3,07 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 69,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,17 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 422,77 g |
| – cukry | 40,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g sojových kostek | Sójové maso | 100 g |
| 1 1 l masového vývaru (dělám z 2 kostek bujonu bez glutamátu) | Vývar masový | |
| 1 1 mrkev (nakrájená na tenké nudličky) | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g bílého zelí (nakrájeného na tenké nudličky) | Zelí bílé čerstvé | 100 g |
| 1 1 střední cibulka (nakrájená na tenké nudličky) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 PL 2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 dcl 2 dcl masového vývaru (použijeme již připravený vývar z vaření soji) | Vývar masový | 200 ml |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| 2 PL 2 PL pikantního kečupu nebo Harissi | Kečup ostrý | 30 ml |
| 2 PL 2 PL Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 500 g 500 g celozrnné těstoviny | Těstoviny pšeničné celozrnné | 500 g |