Nutriční hodnoty (Buchty s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 188 kJ / 2 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
Tuky | 65,81 g |
– nasycené | 37,27 g |
– nenasycené | 24,05 g |
–– mononenasycené | 19,99 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 439,63 g |
– cukry | 83,33 g |
––– laktóza | 12,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
1/4 l 1/4 l vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
švestková povidla | Povidla | |
práškový cukr (na posypání) | Cukr bílý |