Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicová roláda s tvarohobanánovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 452 kJ /
2 020 kcal
Bílkoviny83,55 g
– z toho živočišné bílkoviny70,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,58 g
Tuky81,77 g
– nasycené23,34 g
– nenasycené44,39 g
–– mononenasycené33,67 g
–– polynenasycené10,72 g
––– omega 32,14 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 600 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy234,98 g
– cukry161,78 g
––– laktóza9,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
1 1 hnědší banán Banán čerstvý 90 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.