Nutriční hodnoty (Ořechová buchta šup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 037 kJ / 5 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,75 g |
| Tuky | 227,68 g |
| – nasycené | 32,46 g |
| – nenasycené | 172,60 g |
| –– mononenasycené | 99,90 g |
| –– polynenasycené | 72,70 g |
| ––– omega 3 | 15,98 g |
| Vláknina | 21,75 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,99 g |
| Sacharidy | 691,08 g |
| – cukry | 310,88 g |
| ––– laktóza | 19,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 75 g 75 g ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
| 75 g 75 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 75 g |
| tuk na vymazání pekáče | Margarín | |
| mouka na vysypání pekáče | Mouka pšeničná hladká |