Nutriční hodnoty (Uzené koleno s křenovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 408 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
Tuky | 15,60 g |
– nasycené | 10,12 g |
– nenasycené | 4,76 g |
–– mononenasycené | 4,06 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 70,90 g |
– cukry | 50,50 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uzené koleno | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
sklenička sklenička sterilovaného křenu nebo čerstvého strouhaného | Křen čerstvý |