Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené koleno s křenovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 408 kJ /
576 kcal
Bílkoviny37,45 g
– z toho živočišné bílkoviny34,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky15,60 g
– nasycené10,12 g
– nenasycené4,76 g
–– mononenasycené4,06 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy70,90 g
– cukry50,50 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzené koleno Vepřové koleno bez kosti uzené
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 litr 1 litr mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
3 PL 3 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
sklenička sklenička sterilovaného křenu nebo čerstvého strouhaného Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.