Nutriční hodnoty (Uzené koleno s křenovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 408 kJ / 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
| Tuky | 15,60 g |
| – nasycené | 10,12 g |
| – nenasycené | 4,76 g |
| –– mononenasycené | 4,06 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 70,90 g |
| – cukry | 50,50 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uzené koleno | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sklenička sklenička sterilovaného křenu nebo čerstvého strouhaného | Křen čerstvý |