Nutriční hodnoty (Zelené kuřátko pečené se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 315 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 0,71 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
půlku půlku póru (ze zelené i bílé části) | ||
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
půlku půlku brokolice | Brokolice čerstvá | |
1/2 1/2 slepičího masoxu s 200 ml vodou | Bujón kuřecí BIO | |
2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 10 g |
pár lžic pár lžic olivového oleje (nemusí být, pokud má kuřecí tuk) | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |