Nutriční hodnoty (Zelené kuřátko pečené se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 315 kJ / 75 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,28 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g | 
| Tuky | 0,71 g | 
| – nasycené | 0,26 g | 
| – nenasycené | 0,46 g | 
| –– mononenasycené | 0,20 g | 
| –– polynenasycené | 0,26 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,92 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 10 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 14,00 g | 
| – cukry | 0,56 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| půlku půlku póru (ze zelené i bílé části) | ||
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| půlku půlku brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1/2 1/2 slepičího masoxu s 200 ml vodou | Bujón kuřecí BIO | |
| 2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 10 g | 
| pár lžic pár lžic olivového oleje (nemusí být, pokud má kuřecí tuk) | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |