Nutriční hodnoty (Lehký těstovinový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 046 kJ / 2 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,33 g |
| Tuky | 53,10 g |
| – nasycené | 13,18 g |
| – nenasycené | 23,70 g |
| –– mononenasycené | 18,08 g |
| –– polynenasycené | 5,62 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 23,62 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 410,35 g |
| – cukry | 41,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení těstovin (vrtule) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 - 5 4 - 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |