Nutriční hodnoty (Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 943 kJ / 2 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 183,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 201,20 g |
– nasycené | 87,35 g |
– nenasycené | 82,30 g |
–– mononenasycené | 72,30 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 2,93 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 16,05 g |
– cukry | 9,05 g |
––– laktóza | 3,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg porcovaného kapra | Kapr | 1000 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
50 g 50 g křeníku nebo strouhaného křenu | Křen sterilovaný | 50 g |
kelímek kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská |