Nutriční hodnoty (Kapr s balkánským sýrem, smetanou a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 943 kJ / 2 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 201,20 g |
| – nasycené | 87,35 g |
| – nenasycené | 82,30 g |
| –– mononenasycené | 72,30 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 2,93 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 16,05 g |
| – cukry | 9,05 g |
| ––– laktóza | 3,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg porcovaného kapra | Kapr | 1000 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
| 50 g 50 g křeníku nebo strouhaného křenu | Křen sterilovaný | 50 g |
| kelímek kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská |