Nutriční hodnoty (Vepřová játra koloniála Jíry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 277 kJ / 2 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 188,42 g |
– nasycené | 85,21 g |
– nenasycené | 92,53 g |
–– mononenasycené | 77,28 g |
–– polynenasycené | 15,25 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 35,75 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg vepřových jater | Játra vepřová | 750 g |
20 dkg 20 dkg uzené prorostlé slaniny | Špek | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
masový vývar | Vývar masový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |