Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra koloniála Jíry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 277 kJ /
2 456 kcal
Bílkoviny153,48 g
– z toho živočišné bílkoviny152,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky188,42 g
– nasycené85,21 g
– nenasycené92,53 g
–– mononenasycené77,28 g
–– polynenasycené15,25 g
––– omega 30,35 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 3,93 g
Sůl10,25 g
Sacharidy35,75 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřových jater Játra vepřová 750 g
200 g 200 g uzené prorostlé slaniny Špek 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml smetany na vaření 12% Smetana kravská sladká 12% 250 ml
100 ml 100 ml masového vývaru (nebo podle potřeby) Vývar masový 100 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.