Nutriční hodnoty (Kapr po šumavsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 154 kJ / 37 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| porce porce kapra | Kapr | |
| 1/3 1/3 až 1/2 kostky másla | Máslo kravské | 0.3333333432674408 g |
| 2 2 až 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená |