Nutriční hodnoty (Kapr po šumavsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 154 kJ / 37 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,44 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
porce porce kapra | Kapr | |
1/3 1/3 až 1/2 kostky másla | Máslo kravské | 0.3333333432674408 g |
2 2 až 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sladká paprika | Paprika červená sušená |