Nutriční hodnoty (Kapr na černo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 440 kJ / 5 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 337,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 322,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,53 g |
| Tuky | 321,57 g |
| – nasycené | 112,09 g |
| – nenasycené | 148,55 g |
| –– mononenasycené | 123,46 g |
| –– polynenasycené | 25,09 g |
| ––– omega 3 | 5,46 g |
| Vláknina | 27,71 g |
| Cholesterol | 1,84 g |
| Sodík | 926 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 207,75 g |
| – cukry | 150,25 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg kapra (očištěného vykuchaného) | Kapr | 2000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 100 g 100 g citronu | Citrón čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g octa | Ocet lihový | 50 ml |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 30 g 30 g perníku | Perník | 30 g |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 50 g 50 g švestkových povidel | Povidla | 50 g |
| 30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
| 30 g 30 g mandlí | Mandle neloupané | 30 g |
| 50 g 50 g červeného vína | Víno červené suché | |
| 50 g 50 g sušených švestek | Švestky sušené | 50 g |