Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na černo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie21 440 kJ /
5 124 kcal
Bílkoviny337,63 g
– z toho živočišné bílkoviny322,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,53 g
Tuky321,57 g
– nasycené112,09 g
– nenasycené148,55 g
–– mononenasycené123,46 g
–– polynenasycené25,09 g
––– omega 35,46 g
Vláknina27,71 g
Cholesterol 1,84 g
Sodík 926 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy207,75 g
– cukry150,25 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg kapra Kapr 2000 g
200 g 200 g kořenové zeleniny (mrkve, celeru, petržele) Mrkev čerstvá 200 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
50 g 50 g octa Ocet lihový 50 ml
30 g 30 g nastrouhaného perníku Perník 30 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
50 g 50 g švestkových povidel Povidla 50 g
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
30 g 30 g mandlí Mandle neloupané 30 g
50 g 50 g červeného vína Víno červené suché
50 g 50 g sušených švestek Švestky sušené 50 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.