Nutriční hodnoty (Chocolate Fondant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 170 kJ / 1 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,25 g |
| Tuky | 70,89 g |
| – nasycené | 37,63 g |
| – nenasycené | 27,59 g |
| –– mononenasycené | 23,20 g |
| –– polynenasycené | 4,39 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 599 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 125,45 g |
| – cukry | 87,90 g |
| ––– laktóza | 5,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g čokolady (min. 70 %, čím víc %, tím líp) | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 60 g 60 g cukr krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| máslo na vymazání formiček | Máslo kravské | |
| cukr moučka (na posypání) | Cukr bílý | |
| vanilková zmrzlina | Zmrzlina vanilková |