Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 976 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 27,00 g |
– nasycené | 6,45 g |
– nenasycené | 13,75 g |
–– mononenasycené | 11,80 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 14,60 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-800 g 600-800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
1 sklenička 1 sklenička sušených rajčat v olivovém oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
vývar (asi 400 ml) | Vývar hovězí | |
hrst hrst čerstvé nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |