Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 976 kJ / 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 27,00 g |
| – nasycené | 6,45 g |
| – nenasycené | 13,75 g |
| –– mononenasycené | 11,80 g |
| –– polynenasycené | 1,95 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-800 g 600-800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
| 1 sklenička 1 sklenička sušených rajčat v olivovém oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| vývar (asi 400 ml) | Vývar hovězí | |
| hrst hrst čerstvé nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |