Nutriční hodnoty (Játra na fazolkách, rajčatech a jablku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 16,51 g |
| – nasycené | 2,89 g |
| – nenasycené | 7,56 g |
| –– mononenasycené | 4,10 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 858 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 66,92 g |
| – cukry | 35,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička škrobové moučky | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |