Nutriční hodnoty (Zapečené filé s rajčaty a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
| Tuky | 33,33 g |
| – nasycené | 7,90 g |
| – nenasycené | 15,79 g |
| –– mononenasycené | 11,79 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 7,56 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 748 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 21,70 g |
| – cukry | 14,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 cibule nebo 3 lahůdkové cibulky i s natí | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá |