Nutriční hodnoty (Kapr v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 125 kJ / 1 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
| Tuky | 123,40 g |
| – nasycené | 50,36 g |
| – nenasycené | 69,91 g |
| –– mononenasycené | 54,83 g |
| –– polynenasycené | 15,08 g |
| ––– omega 3 | 4,38 g |
| Vláknina | 0,45 g |
| Cholesterol | 234 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 14,84 g |
| – cukry | 4,64 g |
| ––– laktóza | 3,89 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| 8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
| 5 dkg 5 dkg stolního oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| drobně nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 1,5 dkg 1,5 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 5 dkg 5 dkg sýru na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| paprika pálivá podle chuti | Paprika pálivá | |
| sůl | Sůl mořská |