Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 125 kJ /
1 225 kcal
Bílkoviny13,54 g
– z toho živočišné bílkoviny11,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,73 g
Tuky123,40 g
– nasycené50,36 g
– nenasycené69,91 g
–– mononenasycené54,83 g
–– polynenasycené15,08 g
––– omega 34,38 g
Vláknina0,45 g
Cholesterol 234 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy14,84 g
– cukry4,64 g
––– laktóza3,89 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu
80 g 80 g změklého másla Máslo kravské 80 g
50 g 50 g rostlinného oleje Olej řepkový 50 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá
50 g 50 g sýru na strouhání Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
mletá paprika pálivá (podle chuti) Paprika pálivá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.