Nutriční hodnoty (Lahůdkový amur na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 150 kJ / 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,17 g |
Tuky | 5,43 g |
– nasycené | 1,41 g |
– nenasycené | 3,72 g |
–– mononenasycené | 1,02 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 80,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 78,30 g |
– cukry | 33,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší amur (nebo kapr) | Amur filet | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
kukuřičná strouhanka | Strouhanka kukuřičná | |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
4 4 rajčata nebo | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce kaparů (není nutné) | Kapary | 30 g |