Nutriční hodnoty (Lahůdkový amur na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 150 kJ / 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,17 g |
| Tuky | 5,43 g |
| – nasycené | 1,41 g |
| – nenasycené | 3,72 g |
| –– mononenasycené | 1,02 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 80,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 78,30 g |
| – cukry | 33,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší amur (nebo kapr) | Amur filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| kukuřičná strouhanka | Strouhanka kukuřičná | |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 4 4 rajčata nebo | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů (není nutné) | Kapary | 30 g |