Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový amur na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 150 kJ /
753 kcal
Bílkoviny29,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,17 g
Tuky5,43 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené3,72 g
–– mononenasycené1,02 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,00 g
Vláknina80,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,16 g
Sůl4,80 g
Sacharidy78,30 g
– cukry33,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší amur (nebo kapr) Amur filet
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
kukuřičná strouhanka Strouhanka kukuřičná
1 1 lilek Lilek čerstvý
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
4 4 rajčata nebo Rajče červené čerstvé 240 g
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
sůl Sůl mořská
mletá paprika Paprika červená sušená
drcený kmín Kmín mletý
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce kaparů (není nutné) Kapary 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.