Nutriční hodnoty (Okurkový salát s avokádem, broskví a balkánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 338 kJ / 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,90 g |
| – nasycené | 9,36 g |
| – nenasycené | 21,09 g |
| –– mononenasycené | 18,37 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 2,89 g |
| – cukry | 1,65 g |
| ––– laktóza | 0,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 broskvový kompot (stačí 1 broskev) | Broskev zavařená | |
| 5 dkg 5 dkg balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 50 g |
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |