Nutriční hodnoty (Recept na vaječnou tlačenku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 174 kJ / 1 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 77,53 g |
| – nasycené | 19,75 g |
| – nenasycené | 44,28 g |
| –– mononenasycené | 29,51 g |
| –– polynenasycené | 14,77 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 4,25 g |
| Cholesterol | 1,75 g |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,17 g |
| Sacharidy | 16,86 g |
| – cukry | 4,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajíček (uvařených) | Vejce slepičí | 420 g |
| 25 dkg 25 dkg salámu | Polosuchý salám | 250 g |
| 3 3 majolky (v sáčku) | Majonéza | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| malinko soli | Sůl mořská | |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| želatina na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová |