Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí po chalupářsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 426 kJ /
341 kcal
Bílkoviny17,90 g
– z toho živočišné bílkoviny14,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky15,01 g
– nasycené8,85 g
– nenasycené5,98 g
–– mononenasycené3,35 g
–– polynenasycené2,63 g
––– omega 30,07 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,05 g
Sacharidy31,70 g
– cukry18,76 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky kuřecího masa Kuře prso
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kousek 1 kousek pórku Pórek čerstvý
8 8 žampionů Žampion čerstvý
100 ml 100 ml vývaru Vývar masový 100 ml
100 g 100 g pikantní klobásy Klobása 100 g
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
100 g 100 g sterilované kapie (nakrájené na proužky) Paprika červená sterilovaná 100 g
worcestrová omáčka Worcestrová omáčka
1 oříšek 1 oříšek másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.