Nutriční hodnoty (Kuřecí po chalupářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 15,01 g |
| – nasycené | 8,85 g |
| – nenasycené | 5,98 g |
| –– mononenasycené | 3,35 g |
| –– polynenasycené | 2,63 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 31,70 g |
| – cukry | 18,76 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky kuřecího masa | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
| 100 g 100 g pikantní klobásy | Klobása | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 100 g 100 g sterilované kapie (nakrájené na proužky) | Paprika červená sterilovaná | 100 g |
| worcestrová omáčka | Worcestrová omáčka | |
| 1 oříšek 1 oříšek másla | Máslo kravské | 8 g |