Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houby vařené jako ovar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie929 kJ /
222 kcal
Bílkoviny16,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky1,20 g
– nasycené1,08 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g malých hříbků (nebo žampionů) Hřib čerstvý 600 g
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo bujon s vodou) Vývar masový 1500 ml
strouhaný křen Křen čerstvý
máslo Máslo kravské
hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.