Nutriční hodnoty (Houby vařené jako ovar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 929 kJ / 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 1,08 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g malých hříbků (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 600 g |
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo bujon s vodou) | Vývar masový | 1500 ml |
strouhaný křen | Křen čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
hořčice | Hořčice plnotučná |