Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová játra s hráškem a s loupanými rajčátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie6 713 kJ /
1 604 kcal
Bílkoviny199,56 g
– z toho živočišné bílkoviny194,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky54,26 g
– nasycené8,01 g
– nenasycené34,40 g
–– mononenasycené26,70 g
–– polynenasycené7,70 g
––– omega 30,23 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 1,00 g
Sůl3,00 g
Sacharidy75,66 g
– cukry28,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových jater Játra vepřová 1000 g
400 g 400 g loupaná rajčat ve vlastní šťávě Dužina červeného rajčete čerstvá 400 g
1 1 sterilovaný hrášek Hrášek zelený sterilovaný
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
zelena nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.