Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová játra s hráškem a s loupanými rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 6 713 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
Tuky | 54,26 g |
– nasycené | 8,01 g |
– nenasycené | 34,40 g |
–– mononenasycené | 26,70 g |
–– polynenasycené | 7,70 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 75,66 g |
– cukry | 28,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
400 g 400 g loupaná rajčat ve vlastní šťávě | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
1 1 sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
zelena nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |