Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová játra s hráškem a s loupanými rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 713 kJ / 1 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 194,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 54,26 g |
| – nasycené | 8,01 g |
| – nenasycené | 34,40 g |
| –– mononenasycené | 26,70 g |
| –– polynenasycené | 7,70 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 3,08 g |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 75,66 g |
| – cukry | 28,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
| 400 g 400 g loupaná rajčat ve vlastní šťávě | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
| 1 1 sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| zelena nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |