Nutriční hodnoty (Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 843 kJ / 1 636 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 122,07 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,90 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g | 
| Tuky | 101,45 g | 
| – nasycené | 43,90 g | 
| – nenasycené | 49,53 g | 
| –– mononenasycené | 40,35 g | 
| –– polynenasycené | 9,18 g | 
| ––– omega 3 | 0,22 g | 
| Vláknina | 8,58 g | 
| Cholesterol | 1,92 g | 
| Sodík | 2,53 g | 
| Sůl | 6,71 g | 
| Sacharidy | 40,92 g | 
| – cukry | 8,84 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 60 dkg 60 dkg vepřových jater | Játra vepřová | 600 g | 
| mletý černý pepř na opepření jater | Pepř černý mletý | |
| 2 PL 2 PL (polévkové lžíce)oleje | ||
| 10 dkg 10 dkg špeku | Špek | 100 g | 
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml | 
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g | 
| 1 dcl 1 dcl červeného vína -měla jsem Modrý Portugal | Víno červené suché | 100 ml | 
| centimetrový plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| kdo má rád může použít zelenou nať z cibulky | Cibulka jarní čerstvá |