Nutriční hodnoty (Dietní sýrová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 4 173 kJ / 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,53 g |
| Tuky | 99,34 g |
| – nasycené | 63,75 g |
| – nenasycené | 34,69 g |
| –– mononenasycené | 29,95 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 0,38 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 8,41 g |
| – cukry | 8,11 g |
| ––– laktóza | 7,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 plátků 8 plátků eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 150 g 150 g žervé | Žervé | 150 g |
| 50 g 50 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |