Nutriční hodnoty (Mexická salsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 018 kJ / 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,44 g |
| Tuky | 2,13 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 1,36 g |
| –– mononenasycené | 0,74 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,90 g |
| – cukry | 24,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
| 4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| mleté chilli (dle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| 1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |