Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 872 kJ /
3 076 kcal
Bílkoviny405,00 g
– z toho živočišné bílkoviny311,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny93,32 g
Tuky107,59 g
– nasycené49,98 g
– nenasycené44,31 g
–– mononenasycené31,83 g
–– polynenasycené12,48 g
––– omega 30,88 g
Vláknina50,89 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,78 g
Sacharidy98,56 g
– cukry16,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700-1000 g 700-1000 g hovězích kostí Kost hovězí 850 g
1 1 mrkev střední Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel střední Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru středního Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
nať libečku Libeček čerstvý
8 kuliček 8 kuliček celý pepř Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
250 g 250 g hovězích jater Játra hovězí 250 g
200 g 200 g sójových kostek Sójové maso 200 g
1 1 kuřecí bujón Bujón kuřecí BIO
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetku špetku majóránky Majoránka sušená
špetku špetku mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
trochu trochu strouhanky na zahuštění Strouhanka pšeničná
trochu trochu nasekané zelené petrželky Petržel nať čerstvá
nudle Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.