Nutriční hodnoty (Veselské buchty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 278 kJ / 5 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 119,80 g |
Tuky | 31,72 g |
– nasycené | 7,18 g |
– nenasycené | 17,34 g |
–– mononenasycené | 4,96 g |
–– polynenasycené | 12,38 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 61,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 8,15 g |
Sůl | 20,21 g |
Sacharidy | 1 100,70 g |
– cukry | 412,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g másla(Hera, Zlatá Hana,) | ||
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 kvasnice | Droždí pekařské lisované | |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 20 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
2 lžice 2 lžice cukru | Cukr bílý | 50 g |
vejce | Vejce slepičí | |
citronová kůra (z jednoho citrónu) | Citronová kúra čerstvá | |
trochu trochu rozemletého muškátového květu | Muškát květ sušený | |
cukrová voda | Voda | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
voda | Voda | |
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
cukr (podle kyselosti jablek) | Cukr bílý | |
skořici | Skořice ceylonská |