Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veselské buchty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 278 kJ /
5 325 kcal
Bílkoviny128,48 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny119,80 g
Tuky31,72 g
– nasycené7,18 g
– nenasycené17,34 g
–– mononenasycené4,96 g
–– polynenasycené12,38 g
––– omega 31,35 g
Vláknina61,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 8,15 g
Sůl20,21 g
Sacharidy1 100,70 g
– cukry412,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g másla(Hera, Zlatá Hana,)
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 kvasnice Droždí pekařské lisované
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli Sůl mořská 20 g
2 2 tvarohy Tvaroh polotučný
2 lžice 2 lžice cukru Cukr bílý 50 g
vejce Vejce slepičí
citronová kůra (z jednoho citrónu) Citronová kúra čerstvá
trochu trochu rozemletého muškátového květu Muškát květ sušený
cukrová voda Voda
vanilkový cukr Cukr vanilkový
voda Voda
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
cukr (podle kyselosti jablek) Cukr bílý
skořici Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.