Nutriční hodnoty (Dušený pórek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 42,30 g |
| – nasycené | 20,50 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 818 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 48,65 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký pórek (nebo 2 menší) | Pórek čerstvý | |
| 6 6 středních syrových brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 5 dkg 5 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 1 1 kávová lžička Vegety | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladké mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo (olej) | Sádlo vepřové |