Nutriční hodnoty (Vepřové špalíčky s bramborami na vejcích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 654 kJ / 1 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 32,29 g |
– nasycené | 7,55 g |
– nenasycené | 15,16 g |
–– mononenasycené | 12,43 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 169,70 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený |