Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opavan)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 746 kJ /
6 871 kcal
Bílkoviny96,53 g
– z toho živočišné bílkoviny68,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,30 g
Tuky468,22 g
– nasycené238,58 g
– nenasycené212,61 g
–– mononenasycené171,27 g
–– polynenasycené41,34 g
––– omega 33,29 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 2,22 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,59 g
Sacharidy559,27 g
– cukry377,40 g
––– laktóza42,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
230 g 230 g cukr krupice Cukr bílý 230 g
6 lžic 6 lžic vřelé vody Voda 108 ml
170 g 170 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 170 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
sníh z 5 5 bílků Vaječný bílek 165 g
1,5 sklenice 1,5 sklenice mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
rum Rum
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
200 g 200 g 100% tuku (Iva, Omega) Margarín 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.