Nutriční hodnoty (Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 790 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 3,59 g |
– nasycené | 1,99 g |
– nenasycené | 1,29 g |
–– mononenasycené | 0,86 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 28,55 g |
– cukry | 19,35 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 plátků 5 plátků vepřové kýty | Vepřová kýta | |
5 5 mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
kremžská hořčice | Hořčice kremžská | |
10 snítek 10 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |