Nutriční hodnoty (Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 790 kJ / 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g |
| Tuky | 3,59 g |
| – nasycené | 1,99 g |
| – nenasycené | 1,29 g |
| –– mononenasycené | 0,86 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 15,65 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 28,55 g |
| – cukry | 19,35 g |
| ––– laktóza | 0,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 5 5 mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kremžská hořčice | Hořčice kremžská | |
| 10 snítek 10 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |