Nutriční hodnoty (Platýs oceánologa Piccarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 874 kJ / 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 47,50 g |
| – nasycené | 24,05 g |
| – nenasycené | 22,65 g |
| –– mononenasycené | 19,50 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 1,95 g |
| – cukry | 1,90 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 platýs | ||
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| pár lžic pár lžic Dionské hořčice(nebo Kremžské) | ||
| hlíva ústřičná(nebo jiné houby) | Hlíva ústřičná syrová | |
| 50 ml 50 ml sladké smetany 30-33% | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 1 1 limetka(nebo citron) | ||
| hrst hrst pažitky(nebo petrželky) | ||
| trochu trochu bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| malinko oleje | Olej řepkový |