Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky pod bramborovo-celerovou pokličkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 176 kJ /
998 kcal
Bílkoviny110,59 g
– z toho živočišné bílkoviny105,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,24 g
Tuky57,36 g
– nasycené30,43 g
– nenasycené22,32 g
–– mononenasycené19,82 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,20 g
Vláknina6,06 g
Cholesterol 328 mg
Sodík 274 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,60 g
– cukry2,38 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuracieho mäsa Vepřová kýta 500 g
1 1 červená a 1 biela cibuľa Cibule čerstvá
1 1 pór Pórek čerstvý
3 3 väčšie šampiňóny
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 ml 150 ml smotany na varenie
soľ Sůl mořská
mletá červená paprika Paprika červená sušená
mleté čierne korenie Pepř černý mletý
maslo Máslo kravské
300 g 300 g zemiakov
100 g 100 g zeleru
100 g 100 g brokolice Brokolice čerstvá 100 g
50 g 50 g masla Máslo kravské 50 g
deci deci mlieka
soľ Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.