Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky pod bramborovo-celerovou pokličkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 176 kJ / 998 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,24 g |
| Tuky | 57,36 g |
| – nasycené | 30,43 g |
| – nenasycené | 22,32 g |
| –– mononenasycené | 19,82 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 6,06 g |
| Cholesterol | 328 mg |
| Sodík | 274 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
| – cukry | 2,38 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuracieho mäsa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 červená a 1 biela cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 1 1 pór | Pórek čerstvý | |
| 3 3 väčšie šampiňóny | ||
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 ml 150 ml smotany na varenie | ||
| soľ | Sůl mořská | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
| maslo | Máslo kravské | |
| 300 g 300 g zemiakov | ||
| 100 g 100 g zeleru | ||
| 100 g 100 g brokolice | Brokolice čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g masla | Máslo kravské | 50 g |
| deci deci mlieka | ||
| soľ | Sůl mořská |