Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky pod bramborovo-celerovou pokličkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 176 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,24 g |
Tuky | 57,36 g |
– nasycené | 30,43 g |
– nenasycené | 22,32 g |
–– mononenasycené | 19,82 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,60 g |
– cukry | 2,38 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuracieho mäsa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 červená a 1 biela cibuľa | Cibule čerstvá | |
1 1 pór | Pórek čerstvý | |
3 3 väčšie šampiňóny | ||
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 ml 150 ml smotany na varenie | ||
soľ | Sůl mořská | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
maslo | Máslo kravské | |
300 g 300 g zemiakov | ||
100 g 100 g zeleru | ||
100 g 100 g brokolice | Brokolice čerstvá | 100 g |
50 g 50 g masla | Máslo kravské | 50 g |
deci deci mlieka | ||
soľ | Sůl mořská |