Nutriční hodnoty (Smetanová treska na pórku a medvědím česneku se sýrovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 970 kJ / 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 25,00 g |
| – nasycené | 14,80 g |
| – nenasycené | 8,40 g |
| –– mononenasycené | 6,60 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 432 mg |
| Sodík | 476 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g tmavé tresky | Treska filet | 600 g |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 hrst 1 hrst pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |