Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálská krkovice s cuketou a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 052 kJ /
251 kcal
Bílkoviny12,32 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky12,99 g
– nasycené2,44 g
– nenasycené7,99 g
–– mononenasycené5,85 g
–– polynenasycené2,14 g
––– omega 30,35 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 288 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy18,90 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky krkovice bez kosti Vepřová krkovice
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská 15 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
2 2 malé cukety (do průměru 4 cm) Cuketa čerstvá 200 g
6 6 velkých žampionů Žampion čerstvý
1 lžička 1 lžička provensálského koření Provensálské koření 5 g
6 lístků 6 lístků bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.