Nutriční hodnoty (Provensálská krkovice s cuketou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 052 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 12,99 g |
| – nasycené | 2,44 g |
| – nenasycené | 7,99 g |
| –– mononenasycené | 5,85 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 malé cukety (do průměru 4 cm) | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 6 6 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| 6 lístků 6 lístků bazalky | Bazalka čerstvá |