Nutriční hodnoty (Salát z nakládaných hub s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 912 kJ / 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
| Tuky | 84,18 g |
| – nasycené | 16,71 g |
| – nenasycené | 55,85 g |
| –– mononenasycené | 23,05 g |
| –– polynenasycené | 32,80 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 895 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,23 g |
| Sacharidy | 5,69 g |
| – cukry | 3,25 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml naložených hub v octě (václavek nebo jiných) | Houby zavařené směs | |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 3 3 vejce uvařené na tvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic majonézy | Majonéza | 67.5 g |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |