Nutriční hodnoty (Salát z nakládaných hub s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 912 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 84,18 g |
– nasycené | 16,71 g |
– nenasycené | 55,85 g |
–– mononenasycené | 23,05 g |
–– polynenasycené | 32,80 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 895 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 5,69 g |
– cukry | 3,25 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml pohár naložených hub v octe (dnes václavky) | Houby zavařené směs | |
2 stonky 2 stonky rapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
3 3 vejce uvařené na tvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g tvrdý syr | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
4 - 5 PL 4 - 5 PL majonézy | Majonéza | 67.5 g |
černý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |