Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pečená kuřecí játra

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

4. 5. 2010 14:15

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie127 kJ / 30 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,50 g
Sůl18,00 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Milan R.

1. 12. 2016 17:18

Narazil jsem na tento recept a ted jsem dopekl.Je to prostě"žrádlo".Pochutnal jsem si.

galková lída

13. 4. 2016 13:48

Mám moc ráda játra a tak dneska,když jsem narazila na tento recept bylo rozhodnuto co k obědu . Jen jsem 1/4 brambor posypala česnekovou solí a pokapala olejem a rozložila po okraji pekáče . Doprostřed játra , tak jak bylo v receptu a přikryla alobalem . Moooc dobré . Tatarka domácí a zeleninová obloha . Budu vařit až dojede návštěva . Nenáročné a dobré. :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 10. 2010 13:54

také zde přidávám bodík a omlouvám se:-(

Iruna

6. 5. 2010 17:23

pbarva ,včera jsem dělala játra podle tvého receptu a musím říct, že takto upravená nemají chybu.Moc dobrá.Posílám bod.:yes::yes::yes:

pbarva pbarva

4. 5. 2010 19:35

Ani výborně, děkuju za dobrý tip :yes:

AniCiz

4. 5. 2010 19:05

ono to jde péct i celou dobu zakryté alobalem..já jsem je neodkrývala a byly fantastické..

pbarva pbarva

4. 5. 2010 17:19

Drobku, děkuju za hezký slova, to přikrytí je právě kvůli tomu prskání, protože jak známo játra " bouchaj " , proto po odklopení nezapomeňte troubu zeslabit.

Drobek Drobek

4. 5. 2010 16:10

:-p Tak tohle je něco co jsem potřeboval. Játra milujem a chodíme na ně do hospody, abychom nemuseli drhnout náš sporák od rozprskaného oleje.:-)) Už je budeme moct jíst doma. Díky, tohle je vynález hned druhý v pořadí.(první je stále vynález dynamitu):-*:yes::yes:

rebeka rebeka

4. 5. 2010 15:59

No nic..sobotní menu je jasné:-)

pbarva pbarva

4. 5. 2010 15:40

Rebeko použil jsem grilovací koření běžné, a ani jsem nestudoval , jestli obsahuje sůl, ale neztvrdly, před chvilkou jsme je obědvaly a jsou super.

rebeka rebeka

4. 5. 2010 14:33

to grilovací koření musí být bez soli:-?když ne,neztvrdou ta játra:-?jinak to vypadá moc lákavě:-p a jak psala AniCiz-žádný binec na sporáku;-)posílám dalšího boda:-K

AniCiz

4. 5. 2010 14:24

:yes: tento způsob úpravy znám-je skvělý..žádné rozstřikování oleje okolo sporáku..a chuť -vynikající:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kureci jatra kuřecí játra recepty pečená kuřečí játra kuřecí játra recept kuřecí játra pečená v troubě recept na kuřecí játra recepty z kuřecích jater kuřecí játra pečená kuřecí játra top recepty kuřecí játra na roštu recepty kuřecí játra játra recepty pečená játra recepty na kureci jatra pečené kuřecí játra recept kureci játra kuřecí játra v troubě játra kuřecí recept recepty játra kuřecí játra recept

Suroviny: játra kuřecí, koření grilovací, olej olivový, strouhanka, petrželka, tatarská omáčka, máslo

TopRecepty.cz

Pečená kuřecí játra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16Xo