Nutriční hodnoty (Štrúdlová buchta, hrnková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 154 kJ / 4 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,10 g |
| Tuky | 43,49 g |
| – nasycené | 10,81 g |
| – nenasycené | 20,16 g |
| –– mononenasycené | 13,20 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 54,15 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 816,90 g |
| – cukry | 536,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
| 4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 375 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| mléko (trošku) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 10-12 10-12 menších jablek | Jablko čerstvé | 1650 g |
| rozinky | Rozinky | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |