Nutriční hodnoty (Pomazánka ze zelených oliv, játrové paštiky a sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 965 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 15,24 g |
– nasycené | 3,66 g |
– nenasycené | 7,07 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 játrová mandlová paštika | Paštika vepřová | |
1 1 rajské jablíčko | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 plátečky 2 plátečky slaniny | Špek | |
2 2 tavené sýry s ořechy | Sýr tavený | |
1 1 malý balíček zelených oliv (nebo sekané mandle místo oliv) | Olivy čerstvé nezralé | |
1 1 malá lžička olivového oleje | Olej olivový |