Nutriční hodnoty (Pomazánka ze zelených oliv, játrové paštiky a sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 965 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 15,24 g |
| – nasycené | 3,66 g |
| – nenasycené | 7,07 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 5,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 játrová mandlová paštika | Paštika vepřová | |
| 1 1 rajské jablíčko | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 2 plátečky 2 plátečky slaniny | Špek | |
| 2 2 tavené sýry s ořechy | Sýr tavený | |
| 1 1 malý balíček zelených oliv (nebo sekané mandle místo oliv) | Olivy čerstvé nezralé | |
| 1 1 malá lžička olivového oleje | Olej olivový |