Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka ze zelených oliv, játrové paštiky a sýrů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie965 kJ /
231 kcal
Bílkoviny17,90 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky15,24 g
– nasycené3,66 g
– nenasycené7,07 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy5,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 1 játrová mandlová paštika Paštika vepřová
1 1 rajské jablíčko Rajče červené čerstvé 60 g
2 plátečky 2 plátečky slaniny Špek
2 2 tavené sýry s ořechy Sýr tavený
1 1 malý balíček zelených oliv (nebo sekané mandle místo oliv) Olivy čerstvé nezralé
1 1 malá lžička olivového oleje Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.