Nutriční hodnoty (Salát s grilovacími klobáskami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 657 kJ / 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 32,97 g |
– nasycené | 16,36 g |
– nenasycené | 16,26 g |
–– mononenasycené | 7,03 g |
–– polynenasycené | 9,23 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 5,64 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 24,96 g |
– cukry | 4,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g tenké bílé grilovací klobásky | Klobása | 400 g |
2 2 salátová srdíčka nebo menší hlávka ledového salátu nebo mix salátů (polníček, rukola atd. dle chuti a nabídky) | Srdce vepřové | |
1 1 větší zralé avokádo + citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1/4 1/4 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
1 1 zarovnaná lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 22.5 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |