Nutriční hodnoty (Šlehačková bublanina v jahodovém pudingovém županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 993 kJ / 3 105 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,75 g |
| Tuky | 110,24 g |
| – nasycené | 58,28 g |
| – nenasycené | 39,25 g |
| –– mononenasycené | 31,70 g |
| –– polynenasycené | 7,55 g |
| ––– omega 3 | 1,11 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 487 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 447,60 g |
| – cukry | 274,20 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 250 ml 250 ml hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 300 g 300 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 300 g |
| 400 ml 400 ml šťáva z ovoce | Jahody čerstvé | |
| voda | Voda | |
| 1-2 1-2 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
| cukr na ochucení | Cukr bílý |