Nutriční hodnoty (Zapečené olivy s česnekem a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 069 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
| Tuky | 22,06 g |
| – nasycené | 2,03 g |
| – nenasycené | 20,03 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,20 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g černých či zelených oliv (lépe větší) | Olivy čerstvé nezralé | 200 g |
| 1 větvička 1 větvička čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| špetka špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |