Nutriční hodnoty (Fazolová polévka "na sladko")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 211 kJ / 1 006 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 31,92 g |
| – nasycené | 18,16 g |
| – nenasycené | 13,76 g |
| –– mononenasycené | 4,40 g |
| –– polynenasycené | 9,36 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 39,20 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 3,84 g |
| Sůl | 8,80 g |
| Sacharidy | 97,20 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 konzervy 2 konzervy sterilizovanej fazule v slanom náleve | ||
| 3 3 mrkvy | ||
| 1 1 petržlen | ||
| 0,5 0,5 menšieho kalerábu | ||
| 1/4 1/4 menšieho zeleru | ||
| 6 6 väčších zemiakov | ||
| 2 nožičky 2 nožičky klobásy (doporučujem Uhorskú klobásu) | Klobása | 440 g |
| 4 4 strúčky cesnaku | Česnek čerstvý | 280 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| masť alebo olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda | |
| 2 2 zeleninove bujóny | Bujón zeleninový | |
| soľ | Sůl mořská | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |