Nutriční hodnoty (Čokoládové srdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 758 kJ / 3 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,75 g |
| Tuky | 194,65 g |
| – nasycené | 23,75 g |
| – nenasycené | 154,64 g |
| –– mononenasycené | 109,33 g |
| –– polynenasycené | 45,31 g |
| ––– omega 3 | 12,66 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 421,90 g |
| – cukry | 223,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 210 g 210 g cukru | Cukr bílý | 210 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| nastrouhaná čokoladá na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| Nutela | Pomazánka z lískových ořechů | |
| 1/2 1/2 másla | Máslo kravské | 0.5 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| nugátová čokoláda | Čokoláda mléčná 40% | |
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
| lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá | |
| bílá čokoláda | Čokoláda mléčná 25% | |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| kousek kousek másla na rozpuštění | Máslo kravské |