Nutriční hodnoty (Zapékaný karfiol s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 816 kJ / 1 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,21 g |
Tuky | 76,42 g |
– nasycené | 25,26 g |
– nenasycené | 45,67 g |
–– mononenasycené | 35,30 g |
–– polynenasycené | 10,37 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 20,75 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 77,55 g |
– cukry | 23,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 cibuľe | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
oregáno | Oregano sušené | |
2 2 polévkové lžíce kečupu | Kečup sladký | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 květák | Květák čerstvý | |
5-6 5-6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
1 1 smetana na šlahání ale může být i kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |