Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný karfiol s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 816 kJ /
1 390 kcal
Bílkoviny91,21 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,21 g
Tuky76,42 g
– nasycené25,26 g
– nenasycené45,67 g
–– mononenasycené35,30 g
–– polynenasycené10,37 g
––– omega 30,38 g
Vláknina20,75 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy77,55 g
– cukry23,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 2 cibuľe Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
oregáno Oregano sušené
2 2 polévkové lžíce kečupu Kečup sladký
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 květák Květák čerstvý
5-6 5-6 brambor Brambor zimní 275 g
1 1 smetana na šlahání ale může být i kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.