Nutriční hodnoty (Zapékaný karfiol s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 816 kJ / 1 390 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,21 g |
| Tuky | 76,42 g |
| – nasycené | 25,26 g |
| – nenasycené | 45,67 g |
| –– mononenasycené | 35,30 g |
| –– polynenasycené | 10,37 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 20,75 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 77,55 g |
| – cukry | 23,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 2 cibuľe | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| oregáno | Oregano sušené | |
| 2 2 polévkové lžíce kečupu | Kečup sladký | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 5-6 5-6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
| 1 1 smetana na šlahání ale může být i kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |