Nutriční hodnoty (Jablečný závin z nekynutého těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 443 kJ / 2 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 84,47 g |
– nasycené | 21,14 g |
– nenasycené | 56,20 g |
–– mononenasycené | 36,76 g |
–– polynenasycené | 19,44 g |
––– omega 3 | 1,47 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 481,01 g |
– cukry | 200,41 g |
––– laktóza | 4,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
10 dkg 10 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
10 dkg 10 dkg tuku(hera) | Margarín | 100 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
citronová kůra(štáva) | Citronová kúra čerstvá | |
3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
8 ks 8 ks nastrouhaných jablek(ochucených vanilkovým cukrem a skořicí) | Cukr vanilkový | 80 g |