Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin z nekynutého těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 443 kJ /
2 974 kcal
Bílkoviny66,42 g
– z toho živočišné bílkoviny20,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky84,47 g
– nasycené21,14 g
– nenasycené56,20 g
–– mononenasycené36,76 g
–– polynenasycené19,44 g
––– omega 31,47 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 449 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy481,01 g
– cukry200,41 g
––– laktóza4,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
10 dkg 10 dkg moučkového cukru Cukr bílý 100 g
10 dkg 10 dkg tuku(hera) Margarín 100 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
citronová kůra(štáva) Citronová kúra čerstvá
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
8 ks 8 ks nastrouhaných jablek(ochucených vanilkovým cukrem a skořicí) Cukr vanilkový 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.